Sandbeckdagene 2017:

Sandbeckdagene 2017

Sandbeckdagene 2016:

Sandbeckdagene 2015

Sandbeckdagene, Viser i skogen - 2015:

Sandbeckdagene 2015
Sandbeckdagene, Viser i skogen - 2014:

Sandbeckdagene 2014
Sandbeckdagene, Viser i skogen - 2013:

Sandbeckdagene 2013

Sandbeckdagene, Viser i skogen - 2012:

Sandbeckdagene 2012


Sandbeckdagene, Viser i skogen - 2011:

Sandbeckstiftelsen på Rena arrangerer årets Sandbeckdager den 26. – 29. mai. Det blir bra spenn i den sjette utgaven av Sandbeckdagene, med Frida Ånnevik som ett av høydepunktene. Hun mottar Vidar Sandbecks kulturpris, Regnbågåbrua, for 2011.

Se også presseomtaler: Varierte Sandbeck-dager og Ny Sandbeck-debut


Sandbeckdagene 2011


Tidligere plakater:

Sandbeckdagene 2010, Viser i skogen.

Sandbeckstiftelsen på Rena arrangerer for femte år på rad Sandbeckdagene 10. – 13. juni. Første gang arrangementet fant sted, var i 2006 hvor det kun var et arrangement. Toralv Maurstad, Viggo Sandvik, Tore Skoglund og Jon Lotterud var aktører på Søndre Åset Gård på Åsta, i Åmot kommune.

Sandbeckdagene har som målsetting å gi publikum program og opplevelser under overskriften ”Viser i Skogen”. Faglig kvalitet i arrangementet og hos aktørene er hovedmålsettingen i tillegg til å sette fokus på multikunstneren Vidar Sandbeck (1918 – 2005), hans produksjoner og forfatterskap.

Vidar Sandbeck kulturpris Regnbågåbrua går i 2010 til Ove Røsbak fra Furnes og Lillehammer. Prisen deles ut i storsalen i Åmot Kulturhus, torsdag 10. juni kl. 19.00.Pressemelding: Sandbeckdagene 2009, viser i skogen!

I år gjennomfører Sandbeckstiftelsen fire forskjellige arrangement, hvor utdelingen av Vidar Sandbecks Kulturpris, Regnbågåbrua, finner sted på åpningsarrangementet i Åmot Kulturhus på Rena. Prisen går til kulturarbeider og musiker Lasse Johansen fra Elverum for det fremragende arbeidet han har gjort med romanikulruren og i utøvelsen av sitt eget kunstneriske virke. Han har med seg sitt orkester og de vil gi fra sitt repertoar i tillegg til Rena Janitsjarkorps og Rena Barnekor. Fylkesmann Sigbjørn Johnsen er konfransièr.

Øystein Sunde og Kari Svendsens visegruppe fra 1968, Christiania Fusel & Blaagress, kommer med sin originale besetning til arrangementet på Central Hotell på Elverum på fredagen. Dette blir et ellevilt møte for alle som er glad i country, bluegras, fele, banjo og gitar! På vedlagte bilder sees bak, fra venstre: Kåre Schanche, Fredrik Wibe, Øystein Sunde. Foran fra venstre; Anne Elisenberg, Kari Svendsen, Gerd Gudding.

Sandbeckstiftelsen har til lørdagens forestilling i Kulturhuset på Rena, bedt inn Solheimkoret fra Ringsaker, med Inger Pernille Stramrud som dirigent. Når vi plusser på med den elleville(!) irskpregete gruppa Eau de Vill med mandolin, fløyter, fele, gitar og bass, ja da er det duket for skikkelig stemning med ”IRISH CREAM”.

Sandbeckdagene avsluttes søndag på Søndre Åset Gård på Åsta, hvor det hvert år avsluttes med en akustisk konsert og et mindre, men særdeles privilegert publikum får oppleve en spesiell atmosfære på den gården som Vidar Sandbeck i sine romaner benevner som ”Godseier Lykke sin gård”. Godseieren het i virkeligheten Johannes Åreflot og representeret helt andre verdier enn det vi finner i Vidar Sandbecks liv og virke.Sandbeckdagene 2008: